Hlavní obsah
Článek

Soudce zamítl žádost Britney Spears (42) o pozastavení výkonu funkce opatrovníka, kterou zastává její otec Jamie Spears, stojí v soudním příkazu ze 30. června, který obdrželo E! News.

Britney podala minulý týden šokující výpověď, kterou si přála zveřejnit, v níž mimo jiné obvinila otce z manipulace, zneužívání svých pravomocí a dalšího. Jamie spravuje zpěvaččin majetek od roku 2008, kdy po zhroucení pozbyla svéprávnosti. Loni se ke správě jejího majetku připojila firma Bessemer Trust Company.

„Žádost o okamžité pozastavení činnosti Jamieho P. Spearse jako opatrovníka byla zamítnuta,“ stojí v dokumentech.

Je to už podruhé za poslední dobu, co zpěvačce soudce nevyhověl. Naposledy její žádost zamítl loni v listopadu.

29. června Spears také podal návrh k prošetření obvinění ze špatného zacházení, které proti němu Britney vznesla. V dokumentu, který rovněž obdrželo E! News, mimo jiné tvrdí, že se za poslední dva roky nevměšoval do lékařských záležitostí své dcery.

Britney vypověděla, že jí nařídili medikaci, mimo jiné lithium, která jí nedělalo dobře. „Moje rodina s tím nic neudělala. Otci to vyhovovalo,“ nechala se slyšet během plamenné výpovědi.

Přiznala také, že se chce vdát a mít děti, ale opatrovnictví jí to přímo zakazuje. „Cítím se šikanovaná a osamělá. Neměla bych mít opatrovníka, pokud jsem schopná se o sebe postarat a zajistit rodinu. Říkají mi, že neuvidím ani dolar ze svých peněz, pokud nebudu dělat, co chtějí. A platit je,“ nechala se slyšet.

„Panu Spearsovi je líto, že jeho dcera tolik trpí. Velmi ji miluje a chybí mu,“ reagoval na dceřinu výpověď prostřednictvím právničky Vivian Thoreen Spears.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám