Hlavní obsah
Článek

On byl během pandemie zavřený ve studiu a pracoval na svém projektu iMucha, zatímco manželku DJ Luccu a dva syny poslal na několik měsíců do Kostariky. "Stýskalo se mi, ale myslím, že to bylo to nejlepší, co jsem mohl udělat," řekl Super.cz hudebník Michal Dvořák (58).

"Situace tady byla v té době opravdu příšerná a v Kostarice se žil život, jako by se nechumelilo. Takže smutno mi bylo, ale komunikovali jsme online, dokonce jsme se s kluky i učili, protože potřebovali něco vysvětlit, hlavně matematiku. Až na časový posun jsem měl pocit, jako by byli v Čechách. Pro nás to nebylo nestandardní, protože jsme létali vždy v lednu na delší dovolenou a škola se řešila podobně," vyprávěl.

Jeho žena zúročila pobyt i tak, že si vymakala ještě dokonalejší postavu, takže si mohla dovolit nafotit odvážné snímky do pánského časopisu, které ovšem ve chvíli, kdy jsme spolu mluvili, Michal ještě neviděl. "Lucka má spoustu aktivit, nejen focení, ale i novinky v DJingu," krčil rameny.

Sám na rozdíl od manželky na figuře moc nezamakal. "Sotva dopnu sako, ale začnu jezdit na kole a pokud možno se vrátím do normálu," věří, že na letních koncertech kapely Lucie už bude zase ve formě. Podzimní halové turné se symfonickým orchestrem se vzhledem k nepředvídatelnosti epidemiologické situace odložilo na příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám