Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Dolinová (60) během pandemie nepřibrala ani deko. A nebojí se to ukázat. Na soustředění finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky se u bazénu slunila v bikinách. Klobouk dolů před tím, jak ve svém věku vypadá.

"Takhle krásnou figuru mám, jenom když ležím, maximálně na boku," smála se, když nám děkovala za poklonu. Zadarmo ale postavu rozhodně nemá a držela se hodně zpátky, aby jí kila nepřibývala. "Během lockdownu jsem se hlídala, jednou za čtrnáct dní jsem si oblékla svoje nejužší šaty, abych zjistila, zda je dopnu. Mně kostymérky vždycky šijí hodně těsné kostýmy a nesmím ztloustnout, abych se v nich cítila pohodlně," řekla Super.cz.

A její recept na štíhlou postavu? "Snažím se jíst málo. Sice jsem večeřela, ale každý den jsem nějak sportovala. Buď nějaké běhání, chození pěšky, tenis, dokud úplně nezavřeli i kurty," vypočítala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám