Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) s Ivetou Bartošovou (†48) asi musejí mít hroší kůži. Nejen, že oba svým vztahem ublížili Josefově ženě Darině Rychtářové (66), manžel ji teď navíc dostal až do nemocnice! Od úterka, kdy začaly vycházet články o tom, že s ní a ne s Ivetou strávil Rychtář Vánoce, a že potvrdila Super.cz alkoholismus Bartošové, jí tak psychicky ubližoval, až se zhroutila a byla převezena do pražského Motola.

"Darině jsem volal záchranku a odvezli ji do Motola. Zhroutila se a je to všechno vina médií," zavolal sám do redakce Blesku Rychtář, kterému se tak podařilo porušit pár hodin starý slib, že naprosto přestává komunikovat s novináři. Jeho házení viny na média je ale naprosto zcestné. Rychtářová se totiž po vydání článků objevila na facebookové stránce "Iveta Bartošová - jediné pravé oficiální antistránky" a všem dávala najevo, jak je bez manžela šťastná, veselá. Navíc působila velmi vyrovnaně. Právě její nadhled Rychtáře rozzuřil na nejvyšší míru, že jí nakonec začal dělat ze života peklo. Co umí, ostatně dokázal i reportérům Super.cz

"Manželka vám lhala, je to pí*a," řekl nám strašně rozčílený Rychtář před svou ženou v úterý. "Krásně se vztekal. Janek dřív jedná, než myslí. Je na nervy. Ty jeho vulgarity a sprostota, to je jen projev zoufalce, co z bezmoci kope kolem sebe. Takového ho neznám a znát ani nechci... Tak, jak je známý dnes, nevěřil by nikdo, že to býval docela fajn chlap," svěřila se Darina před časem Super.cz.

Té měl manžel již před časem vyhrožovat s pistolí v ruce. Zdá se, že zvěsti o jeho nevyrovnané povaze nebudou úplně z cesty. Ostatně už si jednou užil života v kriminále, když seděl za krádeže. Tenkrát mu manželka pomohla. Udělá to i tentokrát nebo půjde bručet za její týrání?

Reklama

Další články

Načítám