Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v září porodila bývalá královna krásy Renata Langmannová (37) dceru Medu a vypadá skvěle. Jak sama říká, stálo to hodně práce. Během těhotenství přibrala 25 kilogramů.

"Nadřela jsem se, a ještě mě kus cesty čeká. Nejsem ještě na své původní váze. Ještě mi zbývá pět kilo," řekla Super.cz Renata, která už pár měsíců po porodu fotila titulní stranu časopisu, kde své křivky odhalila.

"To jsem ve formě nebyla vůbec. Ale fotografce Lucce Robinson jsem říkala, ať zachová mé křivky. Ať neretušuje příliš. Ať ženské vidí, že takhle vypadá tělo po porodu. Ne každá žena vypadá hned jak z titulky časopisu," vysvětluje Langmannová.

Renatě to velmi sluší, je ráda, že geneticky ji zdobí hubené nohy. "Jsou výhoda. Nahoře se to dá vždycky víc zakrýt," usmívá se.

Přiznává, že na sobě hodně pracuje, cvičí, drží si stravu. "Snažím se hlídat. V létě člověk nemá tolik hlad, stravování se drží daleko snáz. A lépe se i sportuje. Chodím ven běhat, jezdím na air biku u nás na terase. Občas si dám zmrzlinu, ale za odměnu, není to každodenní záležitost. Občas si ten život musí člověk osladit, něco si dopřát," dodala Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám