Hlavní obsah
Článek

Trojnásobná maminka z Anglie Deborah Davies (54) působí jako známé médium a lovkyně duchů a předpověděla už například propuknutí celosvětové pandemie neznámého viru v roce 2020 nebo úmrtí v královské rodině v roce 2021.

Obojí se bohužel vyplnilo v podobě koronaviru a skonu prince Philipa. Davies nyní opět promluvila pro britský Daily Mail a řekla, co nás čeká v následujících letech.

Co se týče britské královské rodiny, následující období by podle Deborah mělo být o něco klidnější. Zaměřila se konkrétně na prince Harryho.

„Vidím, že Harry slepí vztah s bratrem Williamem a jeho ženou Kate. Vztah s princem Charlesem ovšem nemůže být nikdy napraven. Cítím, že Meghan se dál bude distancovat od královské rodiny. Princ Harry je ještě v líbánkovém módu, ale vidím, že se v budoucnu vrátí a bude žít v Anglii,“ uvedla.

Co se týče pandemie koronaviru, Deborah předpovídá, že se výrazně zmírní, problémy ve stejném rozsahu, jako přinesl původní virus, ovšem očekává kvůli mutacím.

Na druhou stranu ale předpovídá zásadní pokrok ve vývoji léku na rakovinu prsu. „V příštích čtyřech, pěti letech se výrazně sníží procento úmrtí. Díky novému léku také nebudou tolik nutné chemoterapie,“ tvrdí.

Nutno podotknout, že Deborah v roce 2019 správně predikovala pokrok v léčbě Parkinsonovy choroby.

V neposlední řadě pak zmínila UFO. Je přesvědčená, že se o mimozemských civilizacích dozvíme v příštích dvou letech víc.

„Veřejnosti bude poskytnuto víc informací ohledně návštěv mimozemšťanů, lidé také budou víc otevření, co se týče vlastních zkušeností. Budou se dožadovat informovanosti, protože nás bytosti z jiných planet budou navštěvovat častěji než kdy jindy,“ předpověděla na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám