Hlavní obsah
Článek

Těhotenství prozradila po udělování Zlatých glóbů, kde rozvířila spekulace kvůli výběru šatů, že čeká Gal Gadot (38) třetí dítě pak odtajnila na sociálních sítích.

Stejně tak nyní oznámila narození miminka. S manželem Yaronem Versanem, kterého si vzala v roce 2008, se jim narodila třetí dcera. K devítileté Almě a tříleté Maye nyní přidala ještě Daniellu.

„Moje sladká rodina. Nemůžu být vděčnější a štastnější (a unavenější). Nadšeně jsme přivítali Daniellu do naší rodiny. Všem posíláme hodně zdraví a lásky,“ napsala k fotografii celé rodinky herečka.

Herečka si poprvé komiksovou hrdinku zahrála v roce 2017 a loni v prosinci měl premiéru druhý díl s názvem Wonder Woman 1984. Ve stejném čase bylo oznámeno, že se diváci mohou těšit i na třetí pokračování.

Gal Gadot si zahrála také v Rychle a zběsile a z filmů s komiksovým námětem ještě v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a v Lize spravedlnosti. Ještě předtím, než se vrhla do hereckých vod, vyhrála titul Miss Izrael (2004) a také vykonala službu v armádě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám