Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) si během vztahu s truhlářem Adamem pořídila dodávku, kterou měl její partner přestavět na obytný vůz. Ani po rozchodu z plánu neslevila a našla si nového truhláře, který jí její sen plní.

"Pořizovala jsem si ho sama, Adam ho měl předělávat, ale dopadlo to, jak to dopadlo. Našla jsem jiného truhláře, skvělého Kubu, který to dostal na starost. Je to tady trošku víc holčičí než klučičí. Přijde mi to naprosto skvělý, užijeme si s dětma prázdniny," řekla Super.cz Agáta. "Každý má obytňák strohý, my se barev nebáli, je to takový sladký," usmívá se.

"Je to takový barbie house. Uvažuju, že si nechám vybourat okno a budu prodávat zmrzku," upřesnila se smíchem k obytnému vozu, do kterého se vejde s partnerem i dětmi.

"Je to dělané pro čtyři až pět lidí. Je tu postel, stůl na jídlo, přibude sprcha. Bude tu dřez a sporák, světýlka. Uvažujeme, že si koupíme ještě malý přenosný záchod, který položíme do sprchy," vysvětlila dál a zároveň prozradila i cenu.

"Celkově i s autem to vyjde tak 600, 700 tisíc. Jen ta truhlařina vyjde na 120 tisíc, zařízení je drahý," dodala Hanychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám