Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V létě byla zvyklá jezdit na prázdniny na luxusní Floridu. Letos bude mít Natálie Grossová (21) dovolenou méně okázalou. Vyrazila autem do Itálie. "Budeme bydlet v Bibione. Pro mě není důležitý luxus, ale to, že budeme všichni společně u moře," řekla Super.cz Natálka, která jela do Itálie s přítelem, kamarády, ale i maminkou Šárkou.

"Chceme se podívat do Benátek, možná i na Lago di Garda, užít aspoň těch pár dní. A do Bibione jsme jezdili, už když jsem byla malá, je to vlastně taková chata, komplex domečků, kde je uprostřed bazének. Dobrá parta lidí je důležitější než nějaké exkluzivní bydlení," míní.

Potkali jsme se těsně před Natálčiným odjezdem, když ještě stihla navštívit soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky, kde nafotila snímek do kalendáře a zazpívala v rámci společenského večera. Na sobě měla kostým anděla. "Koukám, že jsem tady jediná v takovém kostýmu, ale já mám kostýmy ráda, tedy hlavně ty divadelní," svěřila.

Už se také těší, až zase oblékne ten svůj v muzikálu Čarodějka, který se 3. září v divadle GoJa Music Hall vrací s patnácti exkluzivními představeními. "Hned po dovolené začnu trénovat, přece jen jsme měli rok pauzu, tak si musím svoji roli Glindy sama pro sebe oprášit. Nemůžu se dočkat, až budeme hrát," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám