Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Platí za nejkrásnější českou operní pěvkyni, je maminkou dvou dětí a manželkou operní hvězdy Adama Plachetky. Kateřina Kněžíková si dává záležet nejen na výkonu, ale také na vzhledu. Jak sama říká, v opeře je velmi důležité, jak člověk vypadá.

"Opera může být zábavná, je to o přístupu, jak se nastavíte. Je důležité mít například krásné cédéčko. První, co lidi uvidí, je fotka, to je to, co je přitáhne na první pohled," řekla Super.cz Kateřina, která na křest svého CD vynesla šaty Poner a luxusní šperky.

"Šperky jsou v hodnotě 700 tisíc korun, šaty jsou od sourozenců Ponerových. Starají se o mě už šestý rok, jsou mi vždy plně k dispozici a za tu důvěru jim moc děkuju," usmívala se operní pěvkyně spokojeně.

Podle ní je velmi důležité, jak ženy v její oboru vypadají a jak se umí tzv. prodat, i když nemají modelkovské míry. V tom tkví tajemství jejich šarmu.

A šarmantní ženu si pozvala také jako kmotru nové desky, Marii Rottrovou. "Jen když se na ni podíváte, jste v její společnosti, tak všichni blednou závistí. Je neuvěřitelné, co ze sebe vyzařuje, aniž by se o to vůbec snažila," vysekla jí poklonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám