Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Skvělá zábava pro kluky i jejich tatínky. Objevte auta Boom City Racers, která stačí odpálit, nechat narazit a pak seskládat zpět. Skvělá zábava plná rychlosti pro všechny.

Objevte originální zábavu pro své děti i pro vás. Ať už máte doma jedináčka, jste v karanténě nebo vám doma řádí rovnou celá školka, autíčka Boom City Racers si děti oblíbí. Jsou nejvýbušnější a nejrychlejší.

Použití je maximálně jednoduché. Stačí autíčko vložit do vystřelovače, odpálit a sledovat, jak se rozpadne na kousky. Váš malý dobrodruh ho pak snadno složí zpět. Nechte děti odpalovat auta do terče, pevné překážky, nebo se trefovat vzájemně a trénovat tak motoriku i prostorovou orientaci.

Foto: TM Toys
Vlož dovnitř, odpal a sleduj

Originální sbírka i nekonečná zábava

Auta Boom City Racers najdete ve 24 různých variantách. Která bude zrovna ve vašem balíčku, je překvapení. Pořiďte dětem všechny modely pro nekonečnou zábavu nebo se dejte do sbírání a vytvořte si rozsáhlou sbírku originálních a zábavných autíček.

Pro první zážitky vyberte startovací sadu, kde, kromě exkluzivního auta, najdete i vystřelovač se zvukovým a světelným efektem, terč pro zamíření auta, rampu, sudy a vystřelovací lanko. Auto má dodatečný pohon pro tu správnou super rychlost.

Foto: TM Toys
Zábava plná rychlosti

Pro milovníky Boom City Racers jsou jako dělaná dvoj balení, která obsahují jedno exkluzivní auto a druhé jako překvapení. Vybírejte z edicí FIRE IT UP!, BOOM YAH!, ROAST’D! nebo HOT TAMALE a vytvořte dětem vozový park, na který budou pyšné. Nebo budete pyšní vy na svou sbírku?

Zábava plná uvolnění a smíchu si najde místo i ve vaší rodině. Deštivá odpoledne nebo chvíle volna, třeba na dovolené, si užijete i s autíčky Boom City Racers. Uspořádejte s Boom City Racers závody, soutěžte nebo se dejte do sbírání modelů. Širokou nabídku najdete na mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám