Hlavní obsah
Článek

I čtrnáct let po soutěži krásy vypadá senzačně. Finalistka České Miss Romana Pavelková (39) letos oslavila 37. narozeniny. Maminka malého Maxe na sobě pravidelně maká, a může se tak chlubit vysportovanou figurou, kterou jí lze závidět.

Své křivky tentokrát předvedla jen v prádle. Sexy fotky vznikly úplně náhodou. „Potřebovala jsem sérii fotek pro rozhovor, ta v prádle vůbec nebyla plánovaná, je trochu víc sexy, ale řekly jsme si, že když už fotíme, tak nafotíme něco sexy. Vzniklo to spontánně,“ svěřila se Super.cz Romana.

„Nebyla plánovaná, ale říkám si, jak dlouho ještě budu moct něco takového fotit, tak proč nemít něco hezkého na památku. Konečně se otevřela sportoviště a fitka a začala jsem zase na sobě makat, tak doufám, že ta postava mi vydrží, ale nic netrvá věčně a čas je proti nám,“ svěřila se se smíchem Pavelková, která se modelingu věnuje už jen jako hobby, o to víc ji to baví.

„Bylo to moc fajn a těším se na další focení. Fotila jsem s Nikolou Doleželovou a o vizáž se mi postarala kamarádka a kadeřnice Lussi Bugner. Focení mě baví, nebráním se tomu, ale v současné době na to nemám moc času. Třeba když je Maxík u taťky na víkend, využiji víkend k práci,“ dodala Romana Pavelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám