Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný herec z Trainspottingu, Hvězdných válek či Moulin Rouge se stal popáté otcem. Syna Laurieho porodila Ewanu McGregorovi jeho přítelkyně Mary Elizabeth Winstead.

Na Instagramu narození svého bratra prozradila Ewanova dcera Clara (25), tu má herec z manželství s Eve Mavrakis, se kterou má i další tři dcery - Esther (19), Jamyanu (20) a Anouk (10). Poslední dvě jmenované s bývalou manželkou adoptovali v letech 2006 a 2011. S Eve byl herec v manželství 25 let a jejich rozvod byl finalizován v srpnu loňského roku.

„Vítej na světě, můj malý bráško! Gratuluji, tati a Mary, tohle je ten nejkrásnější dárek,“ napsala Clara k fotce s malým Lauriem.

I Ewanova dcera Esther (19) sdílela fotku se svým novým bráškou a připsala komentář: „Viděla jsem se s malým bráškou a vypadala jsem u toho jako pirát. Vřele doporučuji. Vítáme tě do rodiny, Laurie.“

McGregor je s Mary Elizabeth od roku 2017, kdy se potkali na natáčení filmu Fargo. O rozvod požádal herec v roce 2018, s bývalou manželkou nějaký čas bojovali po finanční stránce. V té době byla na otce Clara naštvaná a jeho novou partnerku nemohla snést. Jak vidno, vztahy v rodině se nakonec urovnaly a čtyři dcery se nakonec dočkaly bratříčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám