Hlavní obsah
Článek

Fanoušci nejsou příliš zvyklí na to, že by se Eva Burešová (30) vyjadřovala ke svému soukromí. Poprvé se o jejím vztahu s Přemkem Forejtem dozvěděli díky fotkám paparazzi fotografů. „Nebránila jsem se zveřejnění, jen jsme oba chtěli čas, až to budeme chtít zveřejnit sami,“ svěřila tehdy pro Super.cz.

Poslední dobou je ale herečka tak zahlcena dotazy, jestli s šéfkuchařem stále tvoří pár, že se rozhodla po delším čase veřejně promluvit.

„Žádné opouštění, žádné loučení. Jsme spolu a jsme šťastní,“ poslala vzkaz hvězda seriálu Slunečná.

A rovnou zodpověděla i další dotazy, týkající se miminka nebo toho, jak s Přemkem zvládnou vztah na dálku. Porotce soutěže MasterChef Česko je totiž šéfkuchařem v olomoucké restauraci.

„Nečekáme miminko, nejsme manželé a naprosto v pořádku zvládáme to, že se opět rozjela práce, a tak těch pár dnů od sebe každý v jiném městě musíme být,“ uvedla Eva na pravou míru jakékoli spekulace ohledně vztahu s Forejtem.

„Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediný na světě, co mají práci dál od toho, abychom byli denně spolu. V době internetů, telefonů se dá vše zvládnout. A nejjednodušeji tak, že milujete. Což my děláme,“ uzavřela Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám