Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně se chtěla vdávat v květnu, ale vhledem k opatřením ještě měsíc počkala. V sobotu se stala vdanou paní princezna z Řachandy, herečka Denisa Pfauserová. Oslovovat novým příjmením ji ale prý nemusíme.

„Partnerovo příjmení budu mít v občance, už kvůli budoucím dětem, abych neměla problém je vyzvedávat ze školky. Ale v uměleckém si nechám svoje, aby se to lidem nepletlo," řekla Super.cz Denisa, která stihla svatbu do roka a do dne, protože přítel Honza ji o ruku požádal loni v srpnu na dovolené ve Francii.

Takhle to novomanželům slušelo na svatbě.

Když jsme nevěstu vyzpovídali tři dny před obřadem, byla pochopitelně velmi nervózní. „Potřebuju rozptýlení. Zapomněla jsem to nahlásit do divadla, takže večer před svatbou ještě hraju představení. Akorát bych seděla doma a takhle se uvolním," řekla Super.cz Denisa.

Veselka proběhla na statku v uvolněném vesnickém rázu, přesně tak, jak si nevěsta přála. A dokonce vyšlo i počasí, kterého se Denisa nejvíc obávala. Mezi hosty bylo i několik slavných tváří. Za družičku šla herečce například bývalá partnerka Vladimíra Polívky herečka Karolína Krézlová nebo Aneta Kernová či Andrea Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám