Hlavní obsah
Článek

Miss Karolína Kokešová (28) ukázala světu svou krásnou maminku a už na první pohled je jasné, po kom brunetka zdědila své půvaby.

Karolína s maminkou, která je původem Slovenka

Karolína si je s maminkou velmi blízká, vždyť také nechyběla na žádné její soutěži krásy a pravidelně ji podporuje i na přehlídkách. II. Česká Vicemiss 2019 a Miss Global 2020 si musela modeling obhájit před celou rodinou, ve které se skoro všichni věnují medicíně. Maminka jako jediná z rodiny není lékařkou a Karolína si myslí, že předpoklady pro modeling zdědila právě po ní.

Vyráží spolu i na dovolené v zahraničí

Toho, že její rodinní příslušníci pracují ve zdravotnictví, letos Karolína využila, když musela podstoupit třetí plastiku prsou. Po první operaci došlo k takzvané kapsulaci a na řadu přišla reoperace, která se bohužel také nevydařila, a tak musela brunetka pod kudlu znovu.

„Jedno prso se muselo celé zrekonstruovat. Jsem v péči jiného doktora, doporučila mi ho sestra, která dělá ve zdravotnictví," řekla tehdy Super.cz Karolína. „Určitě jsem si loni nepředstavovala, že budu muset na operaci třikrát. Věřím, že bude vše v pořádku,“ dodala kráska, která se i po třetím zákroku velmi rychle zotavila a už se zase cítí fit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám