Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Laura Pradelska (33) by se za masky a kostýmy rozhodně skrývat nemusela, ale tvůrci Hry o trůny s ní měli jiné plány. Přidělili jí malou roli záhadné postavy Quaithe, která, na rozdíl od knižní předlohy, v show příliš prostoru nedostala.

Mnohé fanoušky seriálu tak překvapilo, jaká kočka ve skutečnosti Laura je. Dlouhonohá herečka má ale bohužel i své zkušenosti se šikanou. Před třemi lety ji při nákupech v Londýně slovně napadly agresivní ženy, které jí vynadaly do „ohavné, tlusté transky“, což ji pochopitelně velmi rozrušilo.

Rozhodla se tedy o incidentu promluvit veřejně, aby šířila povědomí a zabránila, aby se situace opakovala v budoucnu. Především ji rozlítily nadávky do „transek“, sama má totiž transgender přátele a nevidí na tom nic špatného.

„Za mých 30 let života se mi nikdy nic podobného nestalo. Jsem zvyklá na šikanu online, ale tohle pro mě bylo nové. Lidé se obvykle skrývají za klávesnicemi a můžete si vypnout komentáře, ale nikdy jsem se osobně nesetkala s hejty v takovém rozsahu,“ sdělila po zážitku Daily Mailu.

Obchod s oblečením, v němž k incidentu došlo a který patří ke známému řetězci, na věc upozornila a nabádala, aby neváhali zasáhnout, pokud uvidí, že se něco takového děje v jejich prodejně. Uvedla také, že když přivolala ochranku, nikdo nezasáhl. Hateři si na herečku tedy příliš nepřijdou a šikanu si rozhodně nenechá líbit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám