Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Autorka kuchařek a influencerka Kamila Rundusová (31) alias Kamu se vyrovnává s těžkou životní situací. Před 14 dny ji navždy opustil tatínek. „V pátek odpoledne zemřel náš táta. Nikdo to nečekal. Jenže na smrt se podle mě nedá nikdy připravit. Vnímám, jak křehkej život je. Nevím, co bude za hodinu,“ svěřila se tehdy veřejně Kamu.

S tatínkem se navždy rozloučila včera, 25. června, kdy se konal pohřeb. „Děkuju všem, kdo se dneska s naším tátou přišli rozloučit. Číst poslední slova rozloučení a vděku bylo těžší, než jsem myslela. Dokud tohle člověk nezažije, nelze si ani trošku představit, jak moc bolí smrt člověka, jehož krev koluje ve vašich žilách,“ rozepsala se dojemně autorka bestsellerových kuchařek.

„Až s pohřbem si člověk uvědomí, že je opravdu konec, a také vzpomíná jen na ty hezké věci.......Bolí to. Ještě jednou, díky za vše, táto,“ vyznala se Kamila, které byl na pohřbu velkou oporou bratr.

Sympatická Kamu se fanouškům na sociálních sítích otevírá v mnoha dalších osobních tématech. Častokrát je nechává nahlédnout do svého soukromí v rámci osvěty. Nedávno například prozradila, že trpí syndromem polycystických vaječníků, se kterým se celosvětově potýká mnoho žen, a který je příčinou dalších zdravotních komplikací. Krátce nato nasdílela snímek z lůžka plastické chirurgie, kde si nechala po několika letech vyjmout prsní implantáty.

„Vždy pro mě bylo těžký se s implantáty pod kůží sžít, ale snažila jsem se zvyknout si a neřešit, že moje tělo cizí tělesa nepřijímá, že mě prsa pod těžkou váhou bolí, že se mi s nimi špatně spí, sportuje,“ vysvětlila kuchařka s tím, že jí silikonové vnady dodaly na sebevědomí. „Dnes už ale vnímám svoje tělo a samu sebe jinak. Uctívám ho, dávám si spoustu lásky a chci si ulehčit na všech frontách. A tenhle krok považuju za odvážný a zásadní,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám