Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tornádo řádící na jihu Moravy připravilo o život minimálně pět lidí. Mezi oběťmi byla bohužel i těhotná Martina z Prešova, dcera muzikanta Františka Cmara z kapely Mloci, která žila v Lužici.

„S hlubokým smutkem v srdci oznamujeme, že dcera našeho člena Fandy Cmara – bohužel tragicky zemřela. Truchlíme společně s jeho rodinou. Mladí lidé,“ sdílela kapela na svém oficiálním facebookovém profilu v sobotu odpoledne.

„S velkou bolestí oznamujeme všem příbuzným, přátelům a známým, že nás navždy opustila naše milovaná Matka -- manželka, dcera, sestra, kamarádka, kolegyně. Zemřela 24.6. 2021 ve věku 32 let v důsledku zranění přírodní katastrofy na Břeclavsku. Poslední rozloučení proběhne v Prešově, podrobnosti dáme později. Děkuji všem za projevenou soustrast a podporu,“ oznámil zprávu o jejím skonu příbuzný Jakub.

Starosta obce slovenským médiím potvrdil, že těhotnou Slovenku usmrtila železná konstrukce. Pravděpodobně ještě dřív, než se k ní dostaly záchranné složky.

Související témata:
Tornádo
Lužice

Reklama

Další články

Načítám