Hlavní obsah
Článek

Dvorní hudební skladatel Ivety Bartošové (†48) Jarek Šimek (50) prožil hrůzostrašné Vánoce. Celoroční zápřah v práci, který už v září vyústil v kolaps organismu, se mu podepsal znovu na zdraví. "Měl jsem velmi agresivní formu chřipky se čtyřicítkami horečkami. Vážně jsem se skoro bál, že to nepřežiju," řekl Super.cz Šimek. Podívejte se na snímek z Vánoc, na kterém vypadá jako vlastní posmrtná maska.

Fotografii pořídil Šimkův asistent Jan Bernard a iniciativně ji umístil na skladatelův a zpěvákův Facebook. "Ihned jsem to stáhl, protože se toho lidé lekli a navíc fakt nechci veřejně rozebírat svoje zdraví. Byl jsem tak mimo, že si ani nepamatuju, že mě Honza fotil," říká Šimek. Podle našich informací stále přetrvávají jeho potíže s ochablým svalstvem a úpornými bolestmi hlavy i očí. "Bylo mu tak zle, že nedorazil ani domů na Vánoce. Chci po něm, aby šel okamžitě na kompletní vyšetření včetně cétéčka. Nesmí to podcenit," strachuje se Šimkova matka.

"Trochu jsem to pravda přehnal s prací. Naštěstí se o mě staral asistent Honza, dokonce mi dával i zábaly. Teď se dávám do kupy, abych byl fit na práci, která mě čeká. A budu se šetřit," slibuje Jarek Šimek, který mimo jiné složil Bartošové kontroverzní hit Heja, heja.

Reklama

Další články

Načítám