Hlavní obsah
Článek

Rapper A$AP Rocky (32) nedávno v rozhovoru pro GQ prozradil, že je Rihanna (36) láskou jeho života. Do té doby se o jejich vztahu veřejně vědělo, ale ani jeden z nich ho napřímo nepotvrdil.

Nyní byli zachyceni na rande v New Yorku, na které si zpěvačka oblékla odvážný model. Její růžové šaty byly naprosto průhledné a vzhledem k tomu, že Rihanna nosí podprsenku jen ve chvíli, kdy ji fotí do nové kampaně své značky spodního prádla, ukázala tak přítomným skoro celá prsa.

Aby toho nebylo málo, její šaty měly tak vysoký rozparek, že to vypadalo, jako by na sobě neměla spodní prádlo vůbec žádné. Průhledný model, který si při příchodu na rande na intimních partiích zakrývala rukama, ale v klubu a cestou z něj zahalila bunda jejího mladšího přítele.

„Láska mého života. Moje lady. Život je mnohem lepší, když máte tu pravou, a myslím si, že to, že je to ona, poznáte. Je ta pravá,“ pronesl o Rihanně Rocky ve výše zmiňovaném rozhovoru. Z fotografií z klubu je na jejich výrazech zamilovanost naprosto zřejmá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám