Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už šestého července oslaví Sylvester Stallone (77) své 75. narozeniny, ale na jeho muskulatuře to rozhodně není vidět. Pořád má obří svaly, které ho stojí i hodně přemáhání.

„Vyrazil jsem dnes do toho zatraceného fitka, i když se mi vůbec nechtělo. Ale dělat věci, do kterých se vám nechce, je klíčovým bodem za cestou k úspěchu. Navíc se musím připravit na to, že budu zase dělat nějakou tu akci ze staré školy,“ napsal k fotce s obřím bicepsem na Instagram představitel Rockyho.

Za pravdu mu dal v komentářích i Dwayne Johnson, který své svaly také živí tvrdou disciplínou. „Tenhle vrchol hovoří za vše, brácho,“ napsal mu pod fotku.

I když se to na Stalloneho Instagramu hemžilo samými pozitivními reakcemi, našel se i jeden vtipný od jeho dcery Sistine, která si do svého otce ráda rýpne. „Co to je? Štípnul tě komár?“ napsala pod fotku a dočkala se desítek lajků a komentáře od jednoho z otcových fanoušků, že by muselo jít o opravdu velkého komára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám