Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Sylvester Stallone musí být neskutečný dříč! Přestože letos oslavil pětašedesátiny, na jeho postavě se přibývající věk rozhodně nijak nepodepsal a „Sly“ dokazuje, že i dnes může hrát neohrožené akční hrdiny. Hvězda filmových trháků jako Rambo nebo Rocky se svlékl do půl těla v jeho novém filmu Bullet To The Head a mnoho pánů o polovinu mladších by před jeho bicepsy a svalnatým břichem muselo smeknout.

Sylvester tak na sobě evidentně pořád tvrdě maká a posiluje, což se podepisuje i na jeho žilnatých pažích. Ty jsou zřejmé nejen ze snímku z filmu, kde jen v kalhotách a s falešným tetováním míří zbraní, ale rovněž z fotografií z civilu.

Stallone byl například spatřen minulý týden v ulicích Beverly Hills, kde se procházel ruku v ruce s manželkou Jennifer Flavin, s níž má tři dcery - Sophii (15), Sistine (13) a Scarlet (9). Dvojice tam 21. prosince ještě na poslední chvíli dokupovala vánoční dárky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám