Hlavní obsah
Článek

Justin Timberlake (43) veřejně podpořil svou bývalou přítelkyni Britney Spears (42), která aktuálně usiluje o znovunabytí svéprávnosti. Popové hvězdy randily v letech 1998-2002, a i když se nerozešly zrovna v dobrém, zpěvák měl nyní potřebu se své ex zastat.

„Po tom, co jsme dnes viděli, bychom Britney měli všichni podpořit. Navzdory naší minulosti, tomu dobrému i špatnému,“ rozepsal se na Twitteru.

„Co se jí děje, není v pořádku. Žádná žena by neměla být zbavena rozhodnutí, která souvisí s jejím tělem. Nikdo by neměl být držen proti své vůli. Ani nucen dožadovat se přístupu k prostředkům, na které tak tvrdě dřel.“

„Jess a já posíláme Britney lásku a absolutní podporu. Doufáme, že soud a její rodina tohle napraví a nechají ji žít, jak chce,“ dodal i za svou manželku, herečku Jessicu Biel.

Britney ve středu podala šokující telefonickou výpověď, jejíž obsah si přála zveřejnit prostřednictvím audio nahrávky. Mimo jiné uvádí, že je jí odpíráno právo se znovu vdát a mít další děti.

Jamie Spears se stal zákonným zástupcem Britney v roce 2008 po jejím zhroucení. Kromě jiného taky spravuje její majetek a finance, na které Britney bez jeho souhlasu nesmí sáhnout. Zpěvačka se už mnoho let snaží o znovunabytí svéprávnosti, nyní podává návrh na ukončení opatrovnictví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám