Hlavní obsah
Článek

Poprvé se za Portugalsko postavil na Euru v roce 2004. Už tehdy byl Cristiano Ronaldo (39) výraznou hvězdou a jediné, co schovával na tiskovkách po zápasech, byly jeho zuby.

Ty už ho ale dávno netrápí a nyní se může prezentovat úsměvem od ucha k uchu, což i často dělá a vynikne tak jeho rovný běloskvoucí chrup.

Pokud se podíváte do fotek níže v galerii, uvidíte, že Cristiano jako by nestárl. Fotbalista vypadá naprosto skvěle díky své pevné vůli a disciplíně. Tréninky a cvičení jsou u něj na denním pořádku, a jak nedávno ukázal při odsunutí Coca Coly ze svého pultíku na tiskovce, neholduje ani ničemu nezdravému.

I díky pravidelnému cvičení má ve svých 36 letech svalnatější tělo, než tomu bylo v jeho 19. I když už tehdy mu fanynky padaly k nohám.

Portugalský hrdina v posledním zápase proti Francii dokonce dosáhl na rekord Aliho Daeího v historické tabulce nejúspěšnějších reprezentačních střelců. Vzhledem k tomu, že Portugalsko postoupilo do osmifinále, může ještě Cristiano jeho rekord překonat.

Bývalý íránský fotbalista Ronaldovi pogratuloval na Instagramu: „Gratuluji Cristianovi, který je jen jeden gól od toho, aby zlomil rekord. Jsem poctěn, že tento úctyhodný počin patří právě Ronaldovi - šampionovi ve fotbale, ale také starostlivému humanistovi, který inspiruje a ovlivňuje životy po celém světě.“

Gratulaci Ronaldo sdílel se svými 304 milióny fanoušků na Instagramu s komentářem: „Skutečný šampion zůstává šampionem navždy. Jsem velmi hrdý na to, že čtu taková laskavá slova od obrovského idolu, jako jsi ty. Děkuji Daeí.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám