Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herce a zpěváka Ondřeje Havelky (69), herečka Rozálie Havelková (24), se nám na kameru Super.cz ukázala v make-upu a sexy kostýmu, který oblékne na prknech Divadla Bez zábradlí. „Cítím se v tom dobře, jsem v těch 30. letech doma, je to pro mě přirozené prostředí, protože se tomu věnuju už dlouho, takže i to líčení k tomu patří a baví mě to,“ říká herečka.

Outfit je velmi vyzývavý a skládá se z podvazků, krajek i bondáží, ale některé kousky by na sebe Róza klidně oblékla i v soukromí. „Líbí se mi to, tohle jsou sice extrémně vulgární kostýmy, ale s krajkami problém nemám, to je můj oblíbený prvek,“ prozradila s úsměvem.

Tanečnice a bývalá modelka, kterou mohou diváci znát ze seriálu Anatomie života, se s námi podělila o jednu velkou novinu. Vrátí se do školních lavic a bude studovat hispanistiku. „Ještě mi nepřišlo oficiální oznámení, ale podle počtu získaných bodů to vypadá, že bych od října měla studovat,“ raduje se kráska. A proč zrovna hispanistika a španělská kultura?

„Přijde mi, že se k tomu schylovalo celý můj život, protože jsem tím skloubila několik posedlostí, které mám. Jedním je flamenco, které tančím od 7 let, pak jsou to španělské filmy, španělská literatura, kultura... Všechno tomu nasvědčovalo, a především jazyk, který jsem si hodně oblíbila,“ dodává Rozálie, která v zimě pravidelně odlétá na ostrov Fuerteventura, kde španělštinu využívá.

Reklama

Další články

Načítám