Hlavní obsah
Článek

Ikonická role Trinity v Matrixu připadla Carrie-Anne Moss (53), která se s ní popasovala více než důstojně. Hlásila se o ni ovšem i mexická kráska Salma Hayek (57) nebo manželka Willa Smithe Jada Pinkett Smith (52). Hayek v nové epizodě talk show Red Table Talk zavzpomínala na konkurz, při němž totálně pohořela.

„Byly to prakticky fyzické testy. Musely jsme skákat přes překážky a podobně. Jsem celkem flexibilní a hbitá, ale jsem líná, nikdy jsem ani nechodila do posilovny,“ přiznala.

„Řekli mi, ať běhám dokola, a já už po prvním kolečku lapala po dechu,“ práskla, proč rozhodně nebyla vhodnou kandidátkou.

„Pak si tam nakráčela Jada. Vysekaná, sexy mašina. Byla tak skvělá... Byl to trapas. Byla v nejlepší formě, soustředěná, disciplinovaná, schopná. Zírala jsem na ni a říkala si, že přesně taková chci být, až jednou vyrostu,“ vystřihla kolegyni poklonu a pobavila jak ji, tak její dceru Willow a matku Adrienne.

Obě herečky se následně shodly, že Carrie-Anne Moss byla pro roli perfektní volbou. Jada pak v pokračováních získala roli Niobe.

Reklama

Další články

Načítám