Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nathalie Emmanuel (32) je poměrně úspěšnou herečkou, diváci si ji mohou pamatovat například jako Missandei ze Hry o trůny nebo Ramsey z Rychle a zběsile. Roli si zopakovala i v tento týden uvedeném devátém díle oblíbené série.

Navzdory slibné kariéře o sobě ale v minulosti hodně pochybovala. Překvapivě hlavně o své postavě. Vzpomínky na Facebooku jí připomněly nešťastné období zhruba před šesti lety.

„Vypadala jsem skvěle, ale tehdy jsem si myslela, že mám nadváhu a musím dělat spoustu nezdravých věcí. Pořád se jenom mučíme za to, že nejsme dokonalí,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Women's Health.

Naštěstí si včas uvědomila, co dělá špatně, a nezdravé návyky přehodnotila. Herečka se od 18 let věnuje józe, která jí pomáhá s duševními problémy. Před osmi lety se také stala vegankou, což, jak tvrdí, výrazně přispělo ke zlepšení jejího fyzického i psychického zdraví.

Dnes už si Nathalie nemyslí, že má nadváhu, a co se týče filmování, nebrání se ani nahým scénám. Ovšem pouze za určitých podmínek.

„Souhlasila jsem s nahými scénami pro Hru o trůny, ale nyní u dalších projektů lidé automaticky předpokládají, že se budu svlékat. Pokud role vyžaduje lehkou nahotu, nemám s tím problém, ale v případě, že se mi to nezdá jako nezbytné, s díky odmítám,“ vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám