Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý hráč baseballu Ben Zobrist žaluje svého pastora, protože měl údajně poměr s jeho ženou Juliannou, zatímco mu poskytoval manželské poradenství.

Zobrist požaduje od pastora Byrona Yawna náhradu škody ve výši 64 miliónů korun a represivní náhradu škody ve stejné výši, stojí v soudních dokumentech, které obdrželo k nahlédnutí E! News.

Yawn působí v kostele Community Bible Church v Nashvillu a je také výkonným ředitelem Benovy charitativní organizace Patriot Forward. Byl zároveň duchovním mentorem páru, chodili k němu do předmanželské poradny v roce 2005 a v roce 2013 jim radil v manželství.

Podle sportovce byl Byron s Juliannou v denním kontaktu od srpna 2018, v té době ho mentoroval. Tehdy podle něj začal svádět jeho ženu, aféra měla začít na jaře 2019 a trvat údajně do loňského roku.

Zobrist tvrdí, že ho Yawn záměrně nabádal, aby dal své ženě prostor, a zneužil důvěrné informace ve svůj prospěch.

Pastorův právník Chris Bellamy se k věci vyjádřil následovně: „Koneckonců, žena má právo si vybrat, se kterým mužem chce být. Jsme uprostřed soudního sporu, takže v tuto chvíli nemohu věc dále komentovat. Můj klient si zaslouží možnost sdělit svou verzi, k tomu dojde během soudního procesu,“ uvedl v prohlášení pro E! News.

Ben se o údajné aféře dozvěděl v červnu loňského roku během rozvodového řízení. S Juliannou se rozvádí od roku 2019. Mají spolu tři děti.

Pastorova manželka Robin prý našla tajný telefon, který měl její muž používat ke komunikaci s Juliannou. O rozvod zažádala v červnu 2020 a podle všeho už je dovršen.

Reklama

Další články

Načítám