Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Splnila si dávný sen. Přední česká DJka Lucca (45) dostala nabídku, kterou rozhodně nemohla odmítnout. S focením má díky své kariéře za mixážním pultem zkušeností spoustu, pro pánský časopis ale fotila poprvé v životě.

„Je to určitě jeden z těch splněných snů. Myslím, že je to sen každé ženy, dívky, holky, fotit pro Playboy,“ svěřila se Lucca, která se stala tváří nového čísla Playboye. „Focení i natáčení

image klipu bylo extrémně náročné, ale výsledek stojí za to. Jsem nadšená,“ svěřila se manželka Michala Dvořáka z kapely Lucie.

Odvážné snímky vznikly pod taktovkou fotografky Alžběty Jungrové, a to v prezidentském apartmá luxusního hotelu v Praze. DJ Lucca odhodila stud a pochlubila se dokonalou postavou. Tu si udržuje pravidelným sportováním, vyváženou stravou, ale také díky tomu, že se snaží vyvarovat pití alkoholu. Při pohledu na sexy snímky by málokdo hádal, že už je dvojnásobnou maminkou. S hudebníkem Michalem Dvořákem jim doma dělají radost synové František a Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám