Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeští fotbalisté budou hrát poslední zápas ve skupině Eura proti favorizované Anglii před vzácnou návštěvou. V hledišti slavného stadionu ve Wembley zasedne mezi VIP hosty i princ William (41)! Ten je mimo jiné i čestným prezidentem Anglické fotbalové asociace a velkým fanouškem Aston Villy.

Vzácná návštěva bude pro anglické fotbalisty další motivací, aby na hřišti vypustili duši. Čeští fotbalisté mají díky výhře na Skotskem a remíze s Chorvatskem jistý postup do osmifinále. Pokud v zápase s Anglií získají aspoň bod, postoupí dokonce z prvního místa, což by jim ale paradoxně přisoudilo těžkého osmifinálového soupeře.

Národní tým by se v tomto případě střetl s druhým celkem ze „skupiny smrti“, kterým bude buď Německo, Francie nebo Portugalsko. Čeští hráči ale chtějí skupinu vyhrát a nad dalšími soupeři prý nespekulují.

Před zraky královské rodiny hrála česká reprezentace už před 25 lety ve finále památného Eura 1996. K zisku stříbrných medailí jim ve Wembley osobně gratulovala královna Alžběta II.

Reklama

Další články

Načítám