Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hledáte pro své děti originální a kvalitně vyrobené hračky, které budou podporovat jejich fantazii a zároveň rozvíjet jemnou motoriku a sociální chování? Vyberte jim figurky značky Schleich a bavte se s nimi.

Figurky Schleich zahrnují celou řadu motivů zvířátek, mezi kterými si své oblíbené postavičky najdou jak holky, tak kluci. Hra podporuje jejich představivost a figurky se stávají nejen hračkami, ale i osobitými kamarády, kteří jsou součástí jejich života, učí je mnoha dovednostem a přispívají k jejich vývoji. Díky maximálně propracovaným detailům se děti učí o vzhledu zvířat žijících na venkově, ale i ve volné přírodě. Učení probíhá mimovolně a nemusíte do něj děti nutit. Kromě toho se při hře zlepšují i jejich sociální dovednosti. Designy figurek jsou vytvářeny ve spolupráci s odborníky a jsou ručně malované. Je tak zaručena maximální kvalita hraček.

Schleich Horse Club pro milovníky koní

Vyberte dětem koně z řady Schleich Horse Club a nechte je objevovat svět těchto čtyřnohých zvířat. Péče o koně zahrnuje spoustu práce, kterou se děti naučí díky zábavné hře. Kromě krmení je třeba je trénovat, hřebelcovat a s láskou hladit. Mají děti se svými svěřenci natrénováno? Stačí svého koně naložit do přívěsu a vyrazit na závody. V široké nabídce figurek plemen koní Schleich si svého oblíbeného vybere i vaše dítě.

Foto: Olymptoy
Objevovat svět se Schleich figurkami je tak snadné

Klidný svět venkova a dobrodružné divočiny Schleich

Schleich farma plná hospodářských zvířat i oblíbených domácích mazlíčků si děti získá. Stáda zvířat, které hlídají psi i jejich majitel, koně žijící na pastvinách nebo koťata pobíhající po dvorku, tvoří krásné prostředí Schleich, kde děti trénují motoriku i rozvíjejí fantazii. Máte doma dítko toužící po dobrodružství? Zaveďte ho mezi divoká zvířata Schleich figurek žijících volně v přírodě a lesích a nechte ho prožít akční chvíle. Díky detailnímu zpracování figurek se děti učí, jak zvířata ve skutečnosti vypadají.

Pravěká zvířata u vás doma

Tisíce let stará zvířata u vás doma? Pořiďte dětem dinosaury a další pravěká zvířata Schleich a vytvořte jim svět plný fantazie. Ručně malované a velmi propracované figurky si vaši malí dobrodruzi oblíbí. Býložraví i masožraví dinosauři děti snadno vtáhnou do dávné historie plné nebezpečí a zábavy.

Foto: Olymptoy
Svět plný fantazie a pravěkých zvířat s figurkami Schleich

Kouzelný svět Schleich Bayala

Obohaťte dětem jejich kreativní svět o další dobrodružství figurkami Schleich Bayala. Mýtické bytosti jako jednorožci, víly nebo elfové z říše Bayala ožijí v dětské fantazii a vytvoří u vás doma kouzelné chvíle plné radosti.

Nechte děti objevovat svět nebo se k nim přidejte a zažijte krásné chvíle obohacené o zábavu s figurkami Schleich. Širokou nabídku najdete na mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám