Hlavní obsah
Článek

Na filmovém festivalu Tribeca se po červeném koberci prošla i herečka Julia Stiles (40). Ta v černých puntíkatých šatech dorazila na premiéru svého nového dramatu z lékařského prostředí s názvem The God Committee.

Herečka, která se proslavila rolí ve snímku Deset důvodů, proč tě nenávidím, kde hrála s Heathem Ledgerem, vypadá stále skvěle. Dlouhé šaty zvýraznily její štíhlou postavu, která se od premiéry teenagerské romantické komedie nezměnila, i když je Julia matkou 3,5letého syna Strummera, kterého má s manželem Prestonem Cookem.

Na festivalu uváděný film vypráví o výboru pro transplantaci orgánů, který má omezený čas na rozhodnutí, kterému ze tří pacientů přidělí srdce, a jaké následky jejich osudové rozhodnutí způsobí.

Stiles se kromě herectví začíná věnovat i režírování a chystá se na svůj debutový film s názvem Wish You Were Here, který napsala společně se spisovatelkou Renée Carlino podle jejího románu. Podle dostupných informací by ve filmu neměla sama hrát a pouze jej režírovat.

Reklama

Další články

Načítám