Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) se podělila o fotky z tenisového kurtu. Zasportovat si zašla v bikinách tělové barvy, a tak pózování před objektivem jednoduše nešlo odolat.

Kim nedávno přiznala, že se cítí pod tlakem, aby přestala sdílet sexy snímky, až se stane právničkou. Aktuálně studuje práva, ale zkoušky se jí zatím složit nepodařilo ani napodruhé. Ostatně i při studiu se už předvedla v bikinách.

S postováním odhalených fotek ale seknout nehodlá. „Můžete to mít všechno. Můžete dělat, co chcete,“ nechala se slyšet ve speciálu Držte krok s Kardashianovými, kde se sestrami odpovídala na dotazy Andyho Cohena.

„Než jsem šla do Bílého domu, sdílela jsem fotku v bikinách a doufala, že ji neviděli. Pak jsem si ale řekla, že musím zůstat svá,“ zavzpomínala na setkání s prezidentem Trumpem, pro nějž se ovšem oblékla konzervativněji.

„Se*u na to! Je mi 40, jsem v nejlepší formě svého života a budu sdílet fotky v bikinách, kdy se mi zachce,“ dodala.

Uznala ale, že až její ratolesti odrostou, stanoví si nejspíš nějaké hranice. „Nechci ztrapňovat své děti. Nechci, aby si třeba na střední myslely, že jsem trapná máma, která se fotí v bikinách.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám