Hlavní obsah
Článek

Splnil se jí životní sen, když vyhrála poslední řadu soutěže Česko Slovenská SuperStar. Tereza Mašková (27) dobře ví, jak moc je důležité, když v ni věří okolí, a věří hlavně sama v sebe. V době koronavirové pandemie, kdy ale přibrala na váze, si uvědomila, že na sebe musí být opět přísná.

Terezo, po dlouhé době koronavirového půstu jsi o sobě mohla dát opět vědět a nafotila jsi kampaň na podporu sebevědomí mladých dívek. Jak sis to užila?

Focení jsem si moc užila. Sešla se skvělá parta lidí a vše probíhalo v příjemné náladě. Měla jsem hlavně radost z toho, že se něco děje. Bylo super po tak dlouhé pauze naskočit do pracovního módu.

Připravovala ses nějak speciálně, když jsi věděla, že dostaneš přiléhavé sportovní modely? Trénink, dieta?

Kdysi jsem to takhle dělávala, hladovky, diety atd… Teď už ne. Netajím se tím, že se s váhou trápím celý život. Sama jsem si uvědomila, že hladovky atd. nejsou v pořádku, hodně mě to ničilo. Takže na focení jsem šla taková, jaká jsem, a pořádně si ho užila.

Prý jsi v pandemii zapracovala na své postavě, co tě motivovalo?

Dostala jsem se do momentu, kdy jsem se sama necítila dobře. A než sedět doma na gauči a litovat se, řekla jsem si dost a začala něco dělat. Jak jsem si již zmiňovala, hladovky už určitě ne. Začala jsem běhat, pravidelně jíst a šlo to.

Pojí tě s některou z dalších ambasadorek bližší vztah, přátelství?

Budu upřímná, holky jsem poznala až tam. Samozřejmě jsem věděla, o koho jde, ale osobně jsme se nepoznaly. A bylo to hrozně fajn, poznat nové lidi a myslím, že jsme si to všechny užily.

Byla jsi obklopená holkami, které jsou nadané různým druhem talentu. Fandíš některé speciálně?

Držím palce všem. Líbí se mi, že každá dělá něco jiného a můžou své zkušenosti předávat jiným. Motivovat je a podporovat.

Jaký je tvůj vzkaz dívkám v souladu s myšlenkou samotného focení?

Hlavně aby se podporovaly navzájem. Vždy je lepší, když je v tom někdo s vámi. Ať už se jedná o jakýkoli cíl a sen. Cítit, že ve vás někdo věří a bude při vás stát v jakékoli situaci, je to nejvíc, co si můžete přát.

Čemu ses věnovala po dobu pandemie? Věnovala ses hudbě, nebo sis našla i jiné zaměstnání?

Věnovala jsem se stále hudbě. Využila jsem to jako čas pro sebe. Vrátila jsem se k věcem, které mám ráda. Například čtení knih, vaření, pečení a také jsem využila čas na skládání hudby. Ne vždy z toho něco bylo, ale jak říkám. chce to trpělivost. (smích)

Jaké projekty tě čekají? Na co se těšíš?

Moc se těším na léto. Jsem vděčná za příležitost, že můžu být součástí šňůry koncertů Marka Ztraceného v rámci Tour de Léto. Moc se na to těším, těším se na lidi a celkovou atmosféru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám