Hlavní obsah
Článek

S dcerou známého herce Zdeňka Žáka jsme se seznámili na premiéře pohádky Když draka bolí hlava, v níž si zahrál i Karel Gott (†80). Ona byla princeznou. Od té doby prý Zuzanu Žákovou žádná pohádková role nepotkala, zato se pochlubila jinou, která může mnohého pobouřit.

"Z princezen jsem přešla na trochu jiné role. Naposledy jsme se potkali na place s mým tatínkem a hrála jsem mu společnici v masážním klubu," řekla Super.cz Zuzana, čímž nás trochu šokovala. Perverzní a incestní to může přijít leckomu. "Bylo to trochu zvláštní, nebudu lhát," svěřila.

O tom, zda roli vzít, se samozřejmě mladá herečka radila i s tátou. "Když jsem mu volala, jestli by mu to nevadilo, protože bych ho nechtěla přivést do rozpaků, tak z něj vylezlo, že je to přece práce a jsme profesionálové. Nakonec jsme to zvládli, k masáži došlo, ale měli jsme patřičné rozestupy," smála se Zuzana, kterou s otcem uvidíme v choulostivé scéně ve filmu Pánský klub, který bude mít premiéru příští rok.

Jinak můžeme Zuzanu vídat ve třech představeních v jejím domovském Divadle Na Jezerce, které má letní scénu v Dobřichovicích. Těší se i na návrat do muzikálu Trhák, který se začne v prosinci opět uvádět v divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám