Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzský seriál Helena a její chlapci byl u nás velmi populární v 90. letech. Sice nepatřil k nejkvalitnější seriálové tvorbě, ale mezi teenagery si své diváky našel.

Děj seriálu se točil kolem života mladé vysokoškolačky Heleny a partičky jejích přátel z pařížské univerzity. Epizody seriálu, jichž se mezi lety 1992 a 1994 natočilo 280, trvaly 26 minut a původně je vysílala francouzská televize TF1.

Hlavní roli Heleny ztvárnila herečka Hélène Rolles. Její lásku Mikuláše si pak zahrál sympatický herec Patrick Puydebat (49). Ten je ve Francii nesmírně populární a dodnes pravidelně dostává televizní a filmové role.

Dlouhovlasého mladíčka s roztomilým kukučem byste v něm ale dnes už nenašli. Z Patricka je dnes pohledný muž, který oplývá velkým charismatem.

Prošedivělý herec s mužným strništěm si na nedostatek fanynek jistě nemůže stěžovat. A zdá se, že nejsou bez šance. Herci nevyšlo manželství s herečkou Delphine Chanéac a od té doby je podle všeho single. Na jeho současnou vizáž se podívejte do galerie.

Reklama

Další články

Načítám