Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle vulgární hádku, jakou zažili účastníci reality show Like House, televizní diváci nepamatují. Kromě velmi ostrých slov došlo mezi influencerkami dokonce na rasistické urážky. „Já mám v pí*i tebe, kámo. Jsi zas*aná šikmooká rasistka,“ zaznělo například od jedné z dívek.

Konflikt mezi účastnicemi Angie a Djany, které jsou ve vile teprve chvíli, vznikl v koupelně, kde pořádkumilovná Djany vytkla své soupeřce, že po sobě nechala spoušť, kterou by si měla uklidit. „Budu tady uklízet? Co si myslíš, že jsem? Jsem nějakej zku*venej otrok?“ ohradila se Angie.

Zprvu nevinné výtky, které ostatní soutěžící komentovali jako komické divadlo, vyeskalovaly v brutální hádku, při které padal jeden vulgarismus za druhým. „Já bych řekl, že si tohle obě slečny způsobily zbytečně, jednak Djany musí pochopit, že když vyjde někdo z bazénu, tak tam bude chvíli mokro, než to uschne, a Angie by mohla volit lepší slovník, když se s někým hádá,“ okomentoval hádku v zákulisí obyvatel vily Adam.

Djany, které se rasistické narážky dotkly, pak nenechala na své kolegyni nit suchou. „Jen se na sebe podívej, ty máš přítele vo*e a plazíš se tady po Jenisovi, po Tomovi, po Adamovi. Mně říkáš, že jsem moralistka?! Pí*o, já jsem jen hrozně šťastná za to, jak jsem vychovaná, a jestli ty se chováš jako ku*va, tak to není můj problém,“ křičí Djany na svou sokyni.

„Nikdy jsi nepoznala, jaká já jsem a jakej jsem člověk. A ty, že jsi zakomplexovaná pí*a šikmooká, za to já nemůžu,“ reaguje drsně Angie.

Na vyhrocenou situaci se můžete podívat v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám