Hlavní obsah
Článek

Fotbalu nefandí jen muži, ale i ženy. Původem německá topmodelka Heidi Klum (50) si letošní Euro nenechala ujít a držela palce své rodné zemi.

„Přeji dnes hodně štěstí Německu,“ napsala na sociální sítě k fotce, která mohla být pro německé fanoušky alespoň malou útěchou za to, že zápas proti Francii nakonec prohráli. Heidi se zvěčnila pouze ve spodním dílu bikin a své vnady nechala provokativně vykukovat pod ustřihnutým dresem. Čtyřnásobná maminka, která nedávno oslavila 48. narozeniny, se může chlubit nejen postavou dvacítky, ale také tváří holčičky, kterou ukázala bez stopy make-upu.

Uznávaná modelka a bývalá manželka zpěváka Seala si je dobře vědoma svých předností a toho, že se rozhodně nemá za co stydět. Obnažené snímky proto nejsou na jejím profilu žádnou raritou, zrovna nedávno se zvěčnila nahá. Na svěžesti jí bezpochyby přidává i láska s o 17 let mladším muzikantem Tomem Kaulitzem, kterého si vzala v roce 2019.

„Můj přítel je o mnoho let mladší než já a spousta lidí náš vztah jen kvůli tomu stále zpochybňuje,“ nechala se před pár lety slyšet v rozhovoru. „Když o tom tak přemýšlím, je to tak, že náš věkový rozdíl si uvědomuji jen v těchto chvílích,“ tvrdí modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám