Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto se hlásí a parné dny, kdy hledáme jakékoli způsoby, jak se zchladit, taktéž. Přemýšlíte, jak letos strávíte léto? Co třeba u vás doma na zahradě v bazénu?

Máte doma zahradu, která zeje prázdnotou? Co si ji zaplnit kvalitním bazénem? Osvěžení tak budete mít na dosah. V bezpečí domova si užijete chvíle odpočinku nebo zábavy s rodinou a dětmi. O vaši kondičku bude postaráno a ve velkém bazénu si i zaplavete.

Jestli vaše prostory pro umístění bazénu nejsou tak velkorysé, jak byste si přáli, nezoufejte, v nabídce najdete bazény všech možných velikostí. Pro dospělé toužící po pohybu i pro ty nejmenší, kterým stačí sedět a hrát si v malé trošce vody.

Co při výběru zvážit?

Při koupi bazénu vybírejte kvalitní produkty, které odolají nárazům a působení slunečního záření. Zvažte terénní podmínky jeho umístění. Bazén musí být postavený na stabilním podkladu, který unese jeho hmotnost i po naplnění. Musí být ve vodorovné poloze, na místě bez hrbolků a je dobré zajistit odtékání vytékající vody.

Dejte si na čas při volbě správného rozměru a tvaru, aby bazén zapadl do prostředí na zahradě a zároveň byl stále bezpečným místem. Na bezpečnost myslete nejen při výběru bazénu, ale i při samotném koupání. Nezapomeňte také na čištění bazénu, které je nedílnou součásti péče o něj. Produkty k čištění vybírejte dle rozměru bazénu a účinnosti filtrace.

Foto: Intex
Bazény pro celou rodinu INTEX

Co všechno si domů letos pořídit?

Pro malé děti kupte menší bazén nebo rovnou hrací centrum, které je zabaví na dlouhé hodiny. V nabídce najdete hrací centra s mnoha motivy, skluzavkou, kuželkami nebo dalšími prvky, které rozvíjejí schopnosti dětí. Myslete na bezpečí a zdraví vašich dětí, které by mělo být prioritou.

Pro klidné a bezpečné chvíle ve vodě dětem nachystejte veselé pomůcky. Vybírejte dle věku a jejich tělesné konstituce. Koupací sedátko pro nejmenší, plovací kruh a rukávky pro větší děti, nebo rovnou koupací vestu, která dětem skvěle padne.

Foto: Intex
Spousta legrace pro vaše děti

Zábavu s hračkami do vody si užijí nejen děti, ale i dospělí. Pohodička na nafukovacím lehátku s drinkem v ruce nebo třeba legrace s vodními bombami nikdy neomrzí. Na mrakyhracek.cz najdete spoustu vodních her včetně vodních pistolí, pump a míčů. Vybavte se na léto ještě dnes.

Další články

Načítám