Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po vítězství v SuperStar nevěděla, kam dřív skočit. Svižné pracovní tempo se ale v době covidové nejen u Terezy Maškové (28) zpomalilo na minimum. „Snažila jsem se být produktivní, ale ne vždycky na to byla nálada. V tom uplynulém období jsem si zpívala, četla jsem knihy, snažila jsem se cvičit,“ řekla nám na dražbě obrazu Pasty Onera na výstavě iMucha.

Vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar zvládla přečkat nedobrovolné umělecké prázdniny, aniž by musela hledat alternativní přivýdělek mimo showbyznys. „Snažila jsem se přežít. Nemám se zle,“ říká skromně Tereza.

Zpěvačku čekají první vystoupení s kolegou. „Marek Ztracený mě přizval na jeho Tour de léto. Moc se na to těším a jsem vděčná, že mě oslovil. Ještě mě čekají moje koncerty. Nechci se těšit moc, aby to vůbec bylo.“

Zpěvačka s charakteristickými růžovými vlasy očekává, že bude mít po tak dlouhé pauze trému. „Bude to podle mě jiné. Po dlouhé pauze jsem samozřejmě nervózní. I když jsem šla dnes sem, tak se mi klepala kolena,“ říká Tereza Mašková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám