Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Na vzestupu je velice populární individuální dietní program StockholmDiet.com. Abychom zjistili, zda je tato slavná dieta opravdu tak efektivní, rozhodli jsme se zeptat Viktora, který ji vyzkoušel, na několik otázek. Dokázal zhubnout 16 kg.

Proč jste si vybral Stockholmskou dietu?

O Stockholmské dietě jsem věděl z doslechu a díky článkům na internetu. Nikdy jsem si ale nemyslel, že dieta dokáže vyřešit mé problémy a tak jsem jí nevěnoval přílišnou pozornost. Potom ale začala tchýně Stockholmskou dietu držet a já si jejích výsledků nemohl nevšimnout. Hubla tak rychle, že jsem si toho všiml při každém našem setkání. Kromě toho byla viditelně šťastnější a spokojenější. Nejsem osoba, která věří reklamám a okamžitě nakupuje všechny produkty z letáků, ale v tomto případě jsem měl výsledky doslova před očima.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Viktor přijal 10 denní výzvu Stockholmské stravy a shodil 16 kg

Jak u vás dieta probíhala?

Dokončil jsem test na oficiálních webových stránkách a obdržel výsledky. Následně jsem se musel držet několika sepsaných instrukcí. Všechny potřebné suroviny byly dostupné v klasických obchodech a k mému překvapení jsem při zdravém stravování i ušetřil. Během prvního týdne jsem hubnul kilo denně. Nemyslete si, že jsem každý den snědl jednu mrkev a kousek zelí. Jídla z dietního plánu byla nesmírně jednoduchá a chutná a nikdy jsem tak neměl hlad. Já osobně bych ani Stockholmskou dietu nenazýval “dietou”, protože toto slůvko může spoustu lidí odradit. Jedná se zkrátka o stravovací plán se skvělými recepty připravenými experty tak, aby vám zajistily výsledky. Každý se diví, když řeknu, že jsem zhubnul tolik kil, aniž bych jednou jedinkrát navštívil posilovnu. Samozřejmě, že tou největší změnou je změna toho, jak vypadáte ráno v zrcadle. Štíhlejší postava vám umožní získat ztracené sebevědomí, což platí i v mém věku. Co ale v zrcadle neuvidíte je nesmírná dušení pohoda, více energie a radost ze života, kterých si teď mohu užívat. Dieta mi sice neubrala ztracené roky života, ale díky několika jednoduchým pravidlům mi ubrala přes 16 kilo, což se na mně pocitově projevilo, jako kdybych opravdu omládl o 16 let.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
StockholmDiet.com - zhubněte s lahodnými recepty

Se serverem StockholmDiet.com zhubnete tím, že budete jíst svá oblíbená jídla. Začněte s bezplatným testem a zhubněte za 7 dní!

Co byste doporučil ostatním, kteří chtějí zhubnout?

Rychlé a snadné hubnutí není mýtus! Když se dívám kolem sebe, přijde mi, že nadváha trápí spoustu lidí. Spousta z nich si přitom sama sobě nalhává, že je to OK. Možná vám změna životního stylu zní příliš komplikovaně, ale když se začnete držet rad dietních expertů stojících za Stockholmskou dietou, bude změna vašeho životního stylu malá, ale nesmírně efektivní. Efektivita diety a rychlost zajištění výsledků. Díky tomu jsem si řekl, že musím své výsledky sdílet s ostatními a tím je snad motivovat.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Testujeme nejpopulárnější dietu v Evropě. Viktor ji zkouší s 16 kilogramy nadváhy.

Není to jen další obyčejná dieta – je to vaše rozhodnutí žít lepší život bez kil navíc. ZAČNĚTE ZDE A NYNÍ vyplněním jednoduchého testu zdarma!

Další články

Načítám