Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Poulíčková se děsí čtvrtečního koncertu s Mirem Šmajdou. "Je to už poslední koncert turné, ale radši bych na sebe vzala skafandr," svěřila Super.cz. "Stává se mi totiž, že když vylezu na pódium, tak mi jeho fanynky sprostě nadávají a dokonce po mně házejí kelímky s rozpitým vínem nebo pivem," přiznala Markéta, která vystupuje vždy v rámci afterpárty.

29. prosince Miro v rámci svého turné GoodBye vystupuje v Brně a Markéta už je předem vystresovaná. "Jsem samozřejmě ráda, že si mne vybral, ale ty třináctileté slečny mě fakt nenávidí. Já po něm přitom nijak nešílím, mám svého kluka. S Lukášem jsme spolu už dva roky," řekla Markéta.

Fanynky nejsou jediný problém, který si při turné zažívala. "Ač je to k nevíře, Miro vypotřebuje mnohem víc laku na vlasy než já. A používá stejnou značku. Vždycky, když mu dojde, začne používat můj a klidně si ho sbalí k sobě do tašky. Takže já pořád nakupuju další," smála se Poulíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám