Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mary-Kate a Ashley Olsenovy (34) se proslavily po celém světě jako dětské filmové hvězdy. Sotva ale nabyly plnoletosti, z hereckého světa zmizely. Život mimo světla reflektorů upřednostňují, i když se pozornosti díky vlastní módní značce The Row tak úplně nevyhnou.

Slavné sestry se považují za diskrétní osoby, neboť je tak rodiče vychovali. Když vznikala jejich značka, dokonce s ní ani nechtěly být spojovány.

„Přemýšlely jsme, z koho udělat tvář značky, abychom to nemusely být my,“ nechala se slyšet Ashley v rozhovoru pro magazín i-D. „Nepovažovaly jsme za nutné říkat lidem, že za značkou stojíme. Chtěly jsme, aby vynikly hlavně naše produkty.“

„Zrovna jsme se přistěhovaly do New Yorku. Bylo nám 18 a chtěly jsme si dát pauzu od toho, co jsme dělaly, a zároveň zjistit, co nás zajímá a co ještě můžeme světu nabídnout,“ popsala vznik značky.

A podařilo se. V módním světě si rychle vybudovaly respekt a The Row cení nejen módní kritici, ale i slavné osobnosti. Chválu na jejich modely pěje například herec Jonah Hill nebo modelka Gigi Hadid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám