Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Digitální televizi O2 TV budou v nadcházejícím období reprezentovat nejslavnější zástupci českého sportu. Spojením s ambasadory upevňuje O2 TV dominanci nad sportovním obsahem. Fanoušci se mohou těšit na Petra Čecha, jednoho z nejúspěšnějších brankářů všech dob, bojové sporty zastoupí elitní UFC zápasník Makhmud „Mach“ Muradov, tenisovou linku přinese aktuálně desátá nejlepší hráčka světa Karolína Plíšková. Ambasadorský O2 TV tým doplní také vybraní hokejisté.

Díky novým ambasadorům se diváci O2 TV dočkají exkluzivních vlogů přímo ze zákulisí jednotlivých sportů, chybět nebudou ani pravidelné rozhovory, ohlasy nebo soutěže o atraktivní ceny.

O2 TV – My jsme sport

„Vybrali jsme si tváře, které patří mezi největší osobnosti daného sportu. Zapojíme je do nové komunikační kampaně, ta ponese název O2 TV – MY JSME SPORT. Ambasadoři se objeví nejen v reklamních spotech nebo na sociálních sítích, ale stanou se i součástí stanice O2 TV Sport,“ prozradil David Daneš, ředitel marketingové komunikace v O2.

Pozvánky na přenosy z anglické Premier League, aktuální glosy fotbalového dění nebo názory na tuzemskou FORTUNA:LIGU. To vše zákazníkům O2 TV přinese legendární Petr Čech, který je považován za nejznámějšího českého sportovce současnosti.

Petr Čech: O2 TV je jasnou volbou

„O2 TV nabízí na českém trhu velmi atraktivní přímé přenosy, vytváří zajímavý doprovodný program a v oblasti technologií patří k absolutní špičce srovnatelné s těmi nejlepšími sportovními televizemi v zahraničí. Pro fanoušky sportu je v mých očích O2 TV jasnou volbou. Především z tohoto důvodu mě možnost spolupráce nadchla,“ uvedl na startu partnerství Petr Čech, současný poradce sportovního a technického úseku fotbalové Chelsea.

Novým ambasadorem O2 TV se stal i bojovník Makhmud Muradov, jenž si v nejprestižnější MMA organizaci UFC připsal tři slavná vítězství. S populárním Machem se diváci nebudou setkávat pouze u UFC.

Velká výhoda v multidimenzi

O2 TV je dostupná pro všechny, stačí připojení k internetu. Balíček O2 TV Sport Pack si pořídíte již za 199 Kč na třicet dní. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcionalit. Velkou výhodou je tzv. multidimenze, díky které lze přehrát jakýkoliv zápas až sedm dní zpětně nebo sledovat několik sportovních přenosů současně, cokoli si zastavit, přetočit nebo nahrát.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Další články

Načítám