Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud jste fanoušky rychlých a luxusních aut, ale zároveň se zajímáte o mobilní telefony, zbystřete. Nejnovější smartphone od realme s označením GT 5G je právě pro vás. Osloví svým designem i výkonem a za rozumnou cenu představí technologie, které svět mobilů posouvají zase trochu dopředu.

Jako GT, tedy Gran Turismo, se běžně označují auta stvořená pro dlouhé cesty v luxusu a za velmi vysoké rychlosti. Novinka od realme, které si vysloužilo titul nejrychleji rostoucí značky mobilních telefonů na světě, se těmito auty inspirovala.

Jak jinak chápat možnost zapnout „GT mód“, který už tak výkonný telefon s procesorem Snapdragon 888 5G ještě zrychlí a přidá zvukové a vibrační efekty? Podobné tlačítko znají právě řidiči super sportů. Ke srovnání s auty svádí taky rychlost 65W nabíjení. Z nuly na sto procent to díky němu zvládnete už za 35 minut!

Foto: realme
procesor Snapdragon 888 5G

Baterka má kapacitu 4500 mAh, takže si na cestách nebo kdekoliv jinde užijete opravdu hromadu zábavy. Procesor, který jinde v této cenové kategorii nenajdete, zvládne opravdu ty nejrychlejší hry i nejnáročnější aplikace. Navíc máte jistotu, že „motor“ nezavaříte. Novinka od realme se pyšní unikátním chladicím systémem využívajícím kombinaci mědi a oceli, který dokáže i za plného výkonu snížit teplotu procesoru až o 15 stupňů.

Model realme GT 5G bude k dispozici ve verzích 8/128 GB a 12/256 GB. Jak to u vlajkových lodí bývá, i realme GT 5G má k dispozici skvělý displej, v tomto případě Super AMOLED, a soustavu fotoaparátů. Ty nedodal nikdo jiný než Sony. Vzadu jsou tři objektivy (64+8+2 Mpx) a vepředu jedna kamerka s 16 Mpx pro selfies nebo pasové fotografie, které jednoduše vyfotíte díky speciálnímu módu. Kreativní fotografy potěší i funkce Chroma Boost pro lepší detaily a barvy snímků přirozenější lidskému oku.

Foto: realme
Novinka realme GT 5G

Pověst závodníka mezi chytrými telefony dotváří povedený žluto-černý design se zády z veganské kůže, telefon je ale dostupný i v modré a stříbrné variantě. Za tuto cenu dnes výkonnější a stylovější smartphone neseženete.

Další články

Načítám