Hlavní obsah
Článek

V poslední době probíhal její život podle nových pravidel. Česká sopranistka Markéta Fassati, známá pod svým dívčím příjmením Mátlová, jako jiní umělci nemohla vystupovat a její tempo se výrazně zpomalilo.

S nadšením proto přijala pozvánku do společnosti. „Jsem jako v Jiříkově vidění a jsem nadšená. S několika přáteli jsme si padli kolem ramen. Jsem společenský člověk, se svými posluchači jsem byla v kontaktu aspoň prostřednictvím online koncertů. Ale už mi chybělo se vidět s lidmi naživo,“ nechala se slyšet operní pěvkyně, kterou jsme potkali na přehlídce módní návrhářky Natali Ruden.

Na módní akci, která doporučovala dress code Black Tie Creative, musela být zpěvačka při výběru oblečení skutečně kreativní. „Mám malou dceru, tak jsem musela být natolik kreativní, abych ji včas předala na hlídání, stihla se převléknout, a zároveň splnit dress code. Jsem jako chytrá horákyně a snad jsem všechno splnila. Mám kalhoty a k tomu sukni, tak je to snad v pořádku.“

Nedobrovolné umělecké prázdniny využila Markéta k tomu, aby se mohla věnovat své dvouleté dceři Marině. Nebyla to však jen dcerka, které věnovala energii a čas, společně s dalšími pěti sestrami se starala o maminku, která loni v srpnu ovdověla.

„Bude to rok, co zemřel tatínek,“ svěřila Markéta Fassati, která pevně doufá, že se se sestrami bude mít šanci brzy osobně potkat.

Reklama

Další články

Načítám