Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem se rapper a zpěvák Jonáš Červenka, známý pod uměleckým jménem Lipo, pochlubil, že si bude brát svou dlouholetou partnerku Kristýnu. O svou lásku se rozhodl podělit i s fanoušky.

V novém klipu, který vznikl k písni Jednou jsem slíbil, ztvárnil příběh svého vlastního vztahu. Song vznikl ve spolupráci s Richardem Krajčem.

Fanoušci ve videu uvidí okamžiky páru při jednom z výletů do přírody, na které často a rádi vyráží. Nechybí ani záběry z energického nahrávání ve studiu s kapelou Kryštof. A při scéně ze samotného závěru klipu nejspíš jedno oko nezůstane suché.

„Když jsem psal text songu s refrénem 'Jednou jsem slíbil, že si tě vemu, bůh je mi svědkem, já nikdy nezapomenu...', přirozeně jsem myslel na svou přítelkyni Týnu. Až později mi ale došlo, že tato písnička nás a naše současné rozpoložení opravdu charakterizuje a že bych nechtěl zůstat pouze u slov. Přišel zkrátka čas naši lásku posunout dál. Ne nadarmo se říká, že scénář někdy píše sám život,“ říká s úsměvem Lipo k námětu klipu.

Richard Krajčo si práci na společném singlu si pochvaloval. „Asi jsem stará škola, ale mně se tahle poezie v hip hopu líbí. Právě sdělení písně, text a silný refrén mě hned po prvním poslechu zlomily. Je to opravdu chytlavá písnička s krásnou message, a tak nebylo co řešit. Jsem rád, že jsme se mohli zapojit,“ říká Richard Krajčo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám