Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Roztomilí zvířecí mazlíčci, kteří milují stylové účesy a návštěvy kadeřnictví? To jsou VIP PETS. Vaše malé parádnice si svého mazlíčka upraví k dokonalosti. Vytvořte svým dětem kouzelný svět VIP PETS plný dobrodružství.

Máte doma holčičky, které milují vytváření účesů? Pak budou VIP PETS tou pravou volbou, se kterou si užijí hromadu legrace. Šest roztomilých zvířecích mazlíčků s dlouhými vlasy tvoří partu kamarádek, které zažívají společná dobrodružství. Veselé zážitky si žádají účesy, které něco vydrží. A od toho je tu Fabio a jeho neteř Fabia jako vlasoví stylisti. Nebo se jimi mohou stát právě vaše děti.

Vyberte toho správného VIP PETS zvířecího mazlíčka

Každý z VIP PETS má svou jedinečnou osobnost, koníčky a styl. Společně však tvoří nerozlučnou partu. Taylor, Gwen, Juliet, Lady Gigi, Nyla a Alexia, seznamte se. Alexia je velmi kreativní a ráda kreslí, Nyla je klidná a rozumná, Lady Gigi vyniká svou společenskostí a vůdčími schopnostmi, Juliet naopak svou romantickou duší. Gwen je milovník hudby a má pozitivní přístup k věcem a Taylor je aktivní a jen tak se nevzdává. Pořiďte dětem celou partu těchto zvířecích mazlíčků a nechte je tvořit příběhy plné fantazie a veselé nálady.

Foto: TM Toys
Krásné účesy pro VIP PETS

Sportovní účes pro odhodlanou Taylor nebo kreativní pro skvělou Alexii? S příslušenstvím, které obsahuje každé balení VIP PETS bude kreativní česání hračkou pro každé dítě. Kadeřnické křeslo, zástěrka, hřeben, náhrdelník, vlasové pásky a další speciální příslušenství, které se mění dle konkrétního zvířecího mazlíčka, udělá chvíle hry ještě zábavnější. Každý mazlíček z této party kamarádek má dva typy účesů. Při výběru zboží vidíte, kterého mazlíčka jste si vybrali, ale účes, šaty a příslušenství jsou překvapení. Vše je zabaleno v láhvi ve tvaru šamponu. VIP PETS stačí vybalit, vlasy umýt, vysušit a užít si skvělou zábavu plnou fantazie.

Foto: TM Toys
Svět VIP PETS plný fantazie a kadeřnického řemesla

Nechte své děti ponořit do světa stylových, okouzlujících a přátelských zvířecích mazlíčků VIP PETS, které najdete na mrakyhracek.cz. Jejich fantastické příběhy můžete sledovat na #vippets - YouTube. Které z VIP PETS si oblíbí vaše děti?

Další články

Načítám