Hlavní obsah
Článek

Moderátor Aleš Cibulka (44) se zotavuje z akutní operace. Nakonec se nejednalo o operaci slepého střeva, ale divertikulitidu neboli o zánět střevní výchlipky. Moderátorovi šlo o život, k lékaři šel včas díky svému partnerovi Michalu Jagelkovi.

„Asi týden mě záhadně pobolívalo břicho, a protože tyhle problémy nikdy nemívám, raději jsem šel k lékaři, což mimochodem radím všem! Podstoupil jsem veškerá vyšetření, rentgen, ultrazvuk, sono, ve hře byl i onen slepák, ale nakonec se z toho vyklubala divertikulitida,“ popsal Super.cz Cibulka, který se podle svých slov cítí čím dál lépe.

„Lékaři navrhli okamžitou operaci, tak jsem byl prvně v životě „pod kudlou“. Držte mi palce a jestli vás pobolívá podbřišek, neodkládejte to a vyrazte k doktorovi, můžou to být jen zaražené větry, ale třeba taky ne,“ apeluje na všechny.

„Kdyby mě můj Michal nedokopal k doktorovi, kdo ví, jak by to dopadlo! Díky němu jsem přišel včas, vlastně mi svou starostlivostí zachránil život,“ dodal moderátor, jenž se zotavuje ve vinohradské nemocnici.

„Musím moc poděkovat všem lékařům i sestřičkám, starají se tu o mě jako o vlastního. Rád bych moc poděkoval za všechny krásné vzkazy a přání, které mi doputovaly sem, nebo je psali na Facebook posluchači mé domovské Dvojky. Ani nevíte, jakou sílu jste mi dali. Pokud se bude vše hojit tak, jak má, možná už v sobotu zvládnu moderovat Tobogan,“ přeje si tvář Dvojky Českého rozhlasu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám